Öntöző - Professzionális öntözéstechnika
PROFESSZIONÁLIS ÖNTÖZÉSTECHNIKA
 
Amit az öntözőrendszerről tudni kell Gyepszőnyegezés, füvesítés Öntözőrendszer tervezés, építés, karbantartás Kertépítés és kertfenntartás
Automata öntözés Esővíz gyűjtés, szikkasztás Termékek Rólunk, Szolgáltatásaink Kapcsolat

Főoldal :: Rólunk, szolgáltatásaink ::

Rólunk, szolgáltatásaink

Durucz Kert -  ÖntözéstechnikaAz öntöző.hu a Durucz kert csoport tagja.

 


A Durucz kert, Budapest egyik legkedveltebb kertépítő cége
és már 2002 óta áll a kerttulajdonosok szolgálatában. 
A kertépítés és kertfenntartás mellett öntözőrendszer tervezés, építés, és karbantartással is foglakozik cégünk, kizárólag az amerikai Hunter cég által gyártót profi öntözőanyagokat építjük be megrendelőink számára.  

 

 

 

 


Az elkötelezettségünk oka, hogy az évek hosszúsora alatt beépítet Hunter anyagoknak kevesebb, mint az 0,01% hibásodott meg, ráadásul a Cég rengeteg fejleszt és törekszik arra, hogy az öntözőrendszerek minél víztakarékosabbak legyenek. A fejlesztések és jó minőségű anyagai mellett áraik a konkurens márkákhoz képest nagyon kedvezőek és megfizethetőek, ennek bizonyítika, hogy a kivtelezők nagyszázlékban a Hunter válasszák. Nagy vonalakba ezért a Huntert választottuk mi is!


És miért válasszák a Durucz kert csapatát?


Mert nem vagyunk csibészek, nem használjuk ki az öntözésben rejlő kiskapukat, amivel árajánlatainkat olcsóvá és eladhatóvá tehetnénk, rendszereinket pedig ezálltal használhatatlanná. Az általunk tervezet locsolórendszereknél nem csak arra figyelünk, hogy az öntözés szabályai be legyenek tartva, de figyelünk az öntözni kívánt növények igényeire, és a terület adottságaira is, így rendszerein nem csak jó tervezettek, de még használhatóak is.


Biztos vagyok benne, hogy ennek az üzletpolitikának köszönhetően nem mi leszünk a legolcsóbbak, de még is árainkat úgy alakítjuk, hogy minél több ember számára elérhetők legyünk, és évek múltán is visszajárjunk majd a rendszereket karbantartani.  

Durucz Attila
Parképítő és kertfenntartó technikus
Tel: +36 30 541 9921

www.kertepito.com - www.kertfenntartas.com www.kertem.hu


"Durucz kert - A csapból is mi folyunk"

  
Kapcsolat   Öntöző   Weboldalkészítés
Telefon:
Durucz Attila: +36 30 541 9921
info@ontozo.hu
 
 
Automata öntözés
Esővíz gyüjtés, szikkasztás
Termékek
Rólunk, szolgáltatásaink
Kapcsolat
 
 
Website Design Online Marketing HW Online
Website Design
Online Marketing
2012 Copyright ©