Öntöző - Professzionális öntözéstechnika
PROFESSZIONÁLIS ÖNTÖZÉSTECHNIKA
 
Öntözőrendszer tervezés, építés, karbantartás Gyepszőnyegezés, füvesítés Kertépítés és kertfenntartás Amit az öntözőrendszerről tudni kell
Automata öntözés Esővíz gyűjtés, szikkasztás Termékek Rólunk, Szolgáltatásaink Kapcsolat

Főoldal :: Gépi árokásás ::

Gépi árokásás

Saját TR 12 árokásó gépünkkel segítséget tudunk nyújtani öntözőrendszerek telepítésénél, kábelfektetésnél, csőfektetésnél. 

 

Kik tudják kihasználni szolgáltatásunkat?

Víz, villany, öntöző, és drénrendszerek szerelésénél bárkinek eltudunk menni segíteni, aki igényt tart ennek a praktikus kis gép segítségére. Munkánk megbízható és alapos.

 
Az árokásás költségei:

 

Gépi árokásásHomokos talajon: 0 - 50 méter 200 Ft/m*,

100 - 300 m 180 Ft/fm*, 300 m felett az ár egyedi

 

Közép kötöt talajon: 0 - 50 méter 300 Ft/m*,

100 - 300 m 250 Ft/fm*, 300 m felett az ár egyedi

 
Kötöt talajon: 0 - 50 méter 400 Ft/m*,
100 - 300 m 300 Ft/fm*, 300 m felett az ár egyedi
 
Sziklás, kavicsos, sittes, nagy gyökerekel tarkított talajokon NEM vállalunk árokásást.
 
 
 
100 méter árok mennyiség alatt kiszállási díjat számolunk fel. Ami Budapesten és környékén min. 5000 Ft*
Akár 50% kedvezményt tudnuk biztosítani olyan megrendelők számára, akik rendszeresen tudnak munkát biztosítani Cégünk számára. Az egyedi árajánlat miatt keressen fel! 
 
*Az ár 2013. január 1.-től a visszavonásig érvényes. Az ár tájékoztató jellegű, kérje személyre szabott árajánlatunkat! A jelen hirdetés nem minösül ajánlat tételnek, ár változásának jogát fenntartjuk! Az ár Budapest és agromerációjára érvényes! 
 
Mit is tud a gépünk:
 
A TR-12 típusú árokásó (trencher) kategóriájában a legkisebb, de a legerősebb. A TR-12 nem önjáró, mozgatása a kezelő által történik. 
A berendezés kis méreteinek köszönhetően öntözőrendszerek telepítésénél, kábel-fektetéseknél, csőfektetésnél hasznos társ. Használatának egyik nagy előnye, hogy nem kell nagy mennyiségű földet megmozgatni. 20 -  40 cm mélyen, 11 cm szélség mellett az ásás sebessége a talaj keménységétől függően 50-60 fm/óra, a fellazított földet egy csiga szállítja és rakja a kiásott árok egyik oldalára, így a betemetés is gyors és könnyű. A nagy teljesítményű benzinmotor hatására megnövekedett a gép ásási teljesítménye is.
 
A gép egy 5,5 lóerős Honda motorral szerelt, amin erős karbidfogainak köszönhetően igen kötött talajokon is eredményesen használható. Kis mérete miatt pedig szállítása, mozgatása egyszerű, és szűk területeken is könnyedén tudun dolgozni, még a legszükebb helyekre is könnyedén beférünk és egyenletes munkagödröt tudunk vele kialakítani bárki számára.

 

"Durucz kert -  A csapból is mi folyunk!"

 

  
Kapcsolat   Öntöző   Weboldalkészítés
Telefon:
Durucz Attila: +36 30 541 9921
info@ontozo.hu
 
 
Automata öntözés
Esővíz gyüjtés, szikkasztás
Termékek
Rólunk, szolgáltatásaink
Kapcsolat
 
 
Website Design Online Marketing HW Online
Website Design
Online Marketing
2012 Copyright ©