Öntöző - Professzionális öntözéstechnika
PROFESSZIONÁLIS ÖNTÖZÉSTECHNIKA
 
Amit az öntözőrendszerről tudni kell Kertépítés és kertfenntartás Öntözőrendszer tervezés, építés, karbantartás Gyepszőnyegezés, füvesítés
Automata öntözés Esővíz gyűjtés, szikkasztás Termékek Rólunk, Szolgáltatásaink Kapcsolat

Főoldal :: Esővíz gyüjtés, szikkasztás ::

Esővíz gyüjtés, szikkasztás

 

Vízelvezetés, szikkasztás, esővíz tartályok
 
Önnek is problémát jelent a tetőről lefolyó csapadék elvezetése, szikkasztása?
Ismerje meg a vízelvezetés legjobb módszerét a szikkasztó blokkot és a szikkasztó alagutat!
 
 
Graf szikkasztó alagút helytakarékos és olcsó megoldás:
 
Szikkasztó alagútA Graf szikkasztó alagutat elsősorban magánházak és gazdasági épületek részére tervezték. A rendszer egy vagy több, egymáshoz csatlakozó alagútból és két véglapból áll, tetszőleges hosszúra tervezhető. Egy síkban kell telepíteni. A tömege mindössze kb. 11 kg, ezért könnyen telepíthető. A szikkasztó feletti terület szabad felhasználhatósága érdekében a rendszer m2-ként 3,5 tonnával terhelhető tartósan, így személygépkocsival járható.
Helytakarékos Különleges kialakítása révén könnyen egymásra rakható. Egy raklapon 42 alagút van, ez logisztikai költséget és raktározási területet takarít meg.
Személygépkocsival járható A szikkasztó feletti terület szabad felhasználása érdekében a rendszert kb. 3,5 t/m2-rel tartósan lehet terhelni, így személygépkocsival járható a terület.
Nagy tároló kapacitás A GRAF szikkasztó alagút tároló kapacitása háromszorosa egy szokványos kavicsos elszivárogtató árokénak. 1 modul (11kg) ekképpen 800 kg kavicsot és 36 méter szivárgó (drén) csövet helyettesít.
Gazdaságos A hagyományos kavicsos elszivárogtató árok építésével szemben készpénzt takarít meg azzal, hogy kevesebb földet kell kiemelni és a szikkasztó alagút ár/teljesítmény aránya jó.
Tetszőlegesen választható meg a mérete A szikkasztó alagutakat sorba kell rakni, az adottságokhoz és a kívánt tároló kapacitáshoz rugalmasan lehet illeszteni.
Könnyen be lehet építeni Az egység beépítése egyszer , gyors és változtatható. A beépítéshez nem kell nehéz munkagép - egy alagút tömege csak 11 kg. Az egyes alagút elemeket egyszerűen sorba rakva egymáshoz kell kapcsolni és soronként 2 véglezáróval kell ellátni. Az áramlás 3 irányú A GRAF szikkasztó alagút különleges kialakítása tartósan biztosítja a jó elszivárogtatást. 
 
Graf szikkasztó blokk, kavics és szivárgócső nélküli szikkasztás:
 
Esővíz szikkasztásA tetőről, a burkolt területekről vagy az útról lefolyó csapadék szikkasztására a szikkasztó blokk kiválóan alkalmazható akár közterületről, akár ipari területről van szó. Teherautó forgalom alá is építhető 800 mm földréteg alá. A tároló kapacitása 3-szor nagyobb, mint a szokásos kavicsos szikkasztóké, 1 elem (15 kg) 800 kg kavicsot és 36 m szivárgó (drén-) csövet helyettesít. Gazdaságos, mert megtakarítható sok föld kitermelése és kavics szállítása. Tetszőlegesen bővíthető a kívánt kapacitásra, akár sorba, akár egymásra helyezve is lehet építeni a helyi adottságoknak megfelelően. Könnyen építhető, nem kell hozzá nehéz munkagép (15kg). Az egyes blokkokat összepattintható elemek kötik össze.
 
 
 
 
 
 
Magyar gyártású ciszternák 1000 litertől - 15000 literig 
 
Egyedülálló ár/érték arány. Ez a Magyar gyártmányú  tartályt, a pincébe vagy a földbe süllyesztve lehet telepíteni. A ciszternát teljesen ellepheti a talajvíz, alapanyaga Polipropilén (K899, Oéti eng. szám:1502/2000). A tartályok előnye: könnyen tisztítható,könnyen mozgatható, csekély a tömeg, nagy vegyi ellenálló képesség. Kialakításuk, méretezésük egyedi igényeknek megfelelően történik.
A ciszternák akár szennyvízgyűjtő tartályként is alkalmazható!
 
Egy-egy tartály akár 10-  30 kg, könnyen szállítható és szerelhető. Az 50 - 60 cm bebúvó nyíláson lehet a tartály belsejébe bejutni. az ajtókat kérésre zárhatóvá is tudják készíteni, és a csőbetöréseket egyedi tervek alapján előre tudják gyártani. 
 

"Durucz kert -  A csapból is mi folyunk!" 
Kapcsolat   Öntöző   Weboldalkészítés
Telefon:
Durucz Attila: +36 30 541 9921
info@ontozo.hu
 
 
Automata öntözés
Esővíz gyüjtés, szikkasztás
Termékek
Rólunk, szolgáltatásaink
Kapcsolat
 
 
Website Design Online Marketing HW Online
Website Design
Online Marketing
2012 Copyright ©