Öntöző - Professzionális öntözéstechnika
PROFESSZIONÁLIS ÖNTÖZÉSTECHNIKA
 
Amit az öntözőrendszerről tudni kell Öntözőrendszer tervezés, építés, karbantartás Gyepszőnyegezés, füvesítés Kertépítés és kertfenntartás
Automata öntözés Esővíz gyűjtés, szikkasztás Termékek Rólunk, Szolgáltatásaink Kapcsolat

Főoldal :: Automata öntözés ::

Automata öntözés

Melyik öntözőrendszer válassza

Minden kerttulajdonosnak aki öntözőrendszert szeretne kertjében, gondot okoz, hogy milyen rendszert telepítésen a kertjébe. Melyik Hunter öntözőrendszermárka válasza, milyen kivitelezőt válaszon. Ebbe a cikkben szeretnék segíteni önnek, hogy legyen egy kis rálátása öntözőrendszerre.

Tudom írásommal a telepítő kollégák nem mindenbe fognak egyet érteni, hiszen mindenki másképpen fekteti az öntözőrendszereket, de vannak olyan szabályok amit (spórolás és/vagy tapasztalat hiány miatt) nem tartanak be, ráadásul ez még társul egy rosszul megválasztott márkával és már el is készült egy rossz öntözőrendszer. Egy - két éven belül a hibák kezdenek kibukni: a fű kiég, a növények tönkre mennek, a szórófejek meghibásodnak, a mágnesszelepek átengedne, az öntözőrendszer esőben locsol, és még ezernyi probléma ami egy rossz választás eredmény. És az öntözőrendszer javítani nagyon nehéz, ha új szórófejeket kell elhelyezni olyan területekre, ahová a kivitelező nem is rakott.
 
"Durucz kert -  A csapból is mi folyunk!"
 
  
 
A Hunter-legenda

Hunter öntözőrendszerAz Egyesült Államokban már a harmincas években gyártottak a földbe visszahúzódó bronz öntözőfejeket. 1952-ben Ed Hunter megalapította Moist O Matic nevü vállalatát. Ez a cég 1962-ig az öntözéstechnika vezetőjévé vált.

Amit az öntözésről tudni kell...

automatikus öntözőrendszer - Amit az öntözésről tudni kellAz automatikus öntözőrendszer a pázsitnak, növényzetnek mindig pontosan a megfelelő mennyiségű vizet adja, mégpedig a kellő időben. A kert tulajdonosának nem kell törődnie a rendszeres és fáradtságos napi öntözéssel, elegendő gyönyörködnie az öntözés eredményben.

 
Kapcsolat   Öntöző   Weboldalkészítés
Telefon:
Durucz Attila: +36 30 541 9921
info@ontozo.hu
 
 
Automata öntözés
Esővíz gyüjtés, szikkasztás
Termékek
Rólunk, szolgáltatásaink
Kapcsolat
 
 
Website Design Online Marketing HW Online
Website Design
Online Marketing
2012 Copyright ©